Welkom!

Welkom!

U heeft een keuken die in principe nog te goed is om te vervangen, maar waarvan de kleur en/of de uitstraling niet (meer) past bij uw huidige interieur of smaak.

U heeft net een ander huis gekocht of gehuurd en zit met een standaard keukenblok of een keuken in een stijl/kleur die vooral heel goed bij de vorige bewoner paste.

U wilt graag wat anders, want de keuken is u eigenlijk een doorn in het oog, niet meer van deze tijd, beschadigd of hopeloos verouderd. Wat zijn de opties? En wat zijn de voordelen van ‘plakken’?

Folie

We zijn al jaren gespecialiseerd in het bedenken, realiseren en plaatsen van allerhande interieur toepassingen van folie en zijn bij uitstek gespecialiseerd in het wrappen van keukens. Wij vernieuwen uw keuken door kwalitatief zeer hoogwaardige folie aan te brengen op alle oppervlaktes die aangepakt moeten worden. Het kan hierbij gaan om kastdeuren- en fronten, maar natuurlijk ook om de binnen- en zijkanten van uw keukenkastjes, plinten, sierlijsten en stootranden. Zo wrappen wij uw complete keuken en heeft u binnen afzienbare tijd een compleet nieuwe look & feel!

Maatwerk

Omdat iedere keuken uniek is leveren wij uitsluitend maatwerk dat precies aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Heeft u vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.