Aanrechtbladen

Aanrechtbladen

In veel gevallen is het mogelijk om ook uw aanrechtblad te voorzien van een nieuwe folie. De prijs voor het wrappen van een aanrechtblad is vooral afhankelijk van wat u met het blad zou willen qua kleur/materiaal en de afmeting. We hebben een aanbod effen, reguliere folies in alle kleuren van de regenboog en in mat/glans/metallic uitvoering. Daarnaast beschikken we over een groot aanbod interieurfolies met verschillende structuren en motieven, zoals hout/steen/beton/zand etc. Klik hier voor een impressie van de mogelijkheden qua interieurfolies en dessins.

In het gebruik is een gewrapt blad volledig te vergelijken met een kunststof aanrechtblad; alles wat u hier wel en niet mee kunt doen, kunt u met een gewrapt aanrechtblad ook wel en niet doen.  Natuurlijk is het ook mogelijk alleen uw aanrechtblad aan te pakken. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Achterwanden

Bij een gladde achterwand is het nagenoeg altijd mogelijk deze te wrappen. Mocht uw achterwand dus niet meer bij uw keuken of in uw interieur passen, is het geen enkel probleem deze mee te wrappen. Ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden voor. We kunnen een folie naar keuze over de bestaande achterwand heen wrappen zodat u een glad en strak resultaat krijgt. Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen graag van u hier!