Voor wie?

Voor wie?

Onze diensten zijn toepasbaar in vrijwel ieder huis en voor iedere keuken. De meest gehoorde redenen om gebruik te maken van onze diensten zijn erg divers, maar zijn in grote lijnen onder te verdelen in de volgende categorieën:

Moderniseren

In veel huizen zit een verouderde keuken die niet meer van deze tijd is of bij het interieur past, maar waarvan de apparatuur nog wel naar behoren werkt. In veel gevallen kunnen wij door uw keuken geheel of gedeeltelijk te wrappen een compleet nieuwe look & feel geven, die beter aansluit bij u, uw wensen en uw interieur.

Renoveren

Ook kan het zijn dat uw keuken beschadigd is, door gebruik, ouderdom of andere redenen. Ook in dit geval nemen wij samen met u door wat de belangrijkste pijnpunten in uw keuken zijn en wat de mogelijkheden zijn om dit te verhelpen.

Beschadigd

Er zijn heel veel keukens waarvan de apparatuur in principe nog prima is, maar waarvan de buitenkant van de keuken beschadigd raakt en niet mooi meer is. Het kan zijn dat de toplaag van de kastjes los gaat raken, dat u brandschade heeft gehad of dat de keuken door ouderdom niet netjes meer is. Het plakken van uw keuken is hiervoor de perfecte oplossing.

‘Niet mooi’

Over smaak valt niet te twisten; het kan natuurlijk heel goed zijn dat u uw keuken simpelweg niet mooi (meer) vindt. De kleur, de (plaatsing van) handgrepen, de structuur van de kastjes of een combinatie van alles kunnen ervoor zorgen dat uw keuken niet naar wens is. Toch zijn dit vaak geen doorslaggevende factoren om een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. Ook in dit geval kijken wij graag met u welke aanpassingen er nodig en mogelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw keuken weer bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw keuken kunnen doen? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.