De voordelen van ‘plakken’

De voordelen van ‘plakken’

Het plakken van uw keuken brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst heeft u de look & feel van een nieuwe keuken, zonder dat u de kosten en de zorgen heeft van het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Door de kwaliteit van de gebruikte folies is uw keuken ook na het wrappen perfect schoon te houden. De folie is bestand tegen alle reguliere schoonmaakmiddelen. U heeft er geen omkijken meer naar!

“Binnen een paar dagen was de keuken compleet gepimpt.”

Geen ellenlange verbouwingen waarbij u uw keuken niet op een gewone manier kunt gebruiken. Wij kunnen uw keuken op locatie wrappen, maar wij kunnen uw demontabele keukenonderdelen ook ophalen en in onze eigen werkruimte plakken, zodat u geen last heeft van werkzaamheden in huis.

“Het is erg leuk om te zien hoe het wrappen in zijn werk gaat; al na één keukendeurtje zie je direct resultaat. En wat een verschil!”

Door ons zeer grote aanbod van verschillende materialen en folies kunt u uw keuken volledig personaliseren en naar uw eigen smaak inrichten. Zo heeft u direct resultaat en precies zoals u dat wilt.

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@keukensplakken.nl.