Tegels

Tegels en achterwanden zijn vaak een heikel punt in een keuken. Deze hebben een bepaalde kleur die verouderd is, die niet meer bij uw smaak of interieur past of die na het wrappen van uw keuken uit de toon valt. Wist u dat wij ook tegels kunnen wrappen? In veel gevallen is het mogelijk uw betegelde achterwand mee te nemen in de wrap, zodat alles een mooi geheel wordt. De tegels zijn zeer gemakkelijk schoon te houden en, niet onbelangrijk; de voegen blijven schoon!

Let op! We plakken alleen keukentegels in combinatie met een keukenwrap. Losse aanvragen voor tegelwanden in andere ruimtes van het huis nemen we niet aan.  

Achterwanden

Bij een gladde achterwand is het nagenoeg altijd mogelijk deze te wrappen. Mocht uw achterwand dus niet meer bij uw keuken of in uw interieur passen, is het geen enkel probleem deze mee te wrappen. Ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden voor. We kunnen een folie naar keuze over de bestaande achterwand heen wrappen zodat u een glad en strak resultaat krijgt. Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen graag van u hier!